אבא, בא לי

שרבוטים על אבהות, אוכל ומשק בית

פוסט אורח: קינוח בכוס – קרם פרש ופירות יער

8 תגובות

נפל בחלקי המזל הגדול לארח לפוסט אורח ראשון בבלוג את מלכי אדלר מ"שוקולאדלר". מלכי היא קונדיטורית ומהמובילות בעולם האוכל של העולם החרדי, מעבירה סדנאות ומכינה קינוחי בוטיק מעוררי תיאבון (וגם קנאה).

לקראת שבועות הממשמש ובא, מלכי משתפת אותנו בקינוח טעים, יפה ופשוט לשולחן החג!

קרם פרש ופירות יער

קינוח בכוס – קרם פרש ופירות יער

מלכי אדלר – קונדיטורית

ג'לי תות
50 מ"ל מים
50 גרם סוכר
3 גרם ג'לטין מומס ב18 גרם מים
70 גרם מחית תות

מעט פירות יער קפואים

  • מרתיחים מים וסוכר
  • מוסיפים את הג'לטין, לאחר שספח את הנוזלים ומערבבים להמסה מלאה
  • מוסיפים את מחית התות ומערבבים
  • יוצקים לכוסות עד כ1/3 גובה
  • מוסיפים מעט פירות יער ומקררים להתייצבות

מוס קרם פרש
200 גרם קרם פרש של "השף הלבן"
40 גרם אבקת סוכר
200 מ"ל שמנת מתוקה

  • מערבבים את הקרם פרש עם אבקת הסוכר
  • מקציפים את השמנת למרקם יוגורט ומקפלים אל הקרם פרש
  • מעבירים לשק זילוף ומזלפים מעל הג'לי
  • adler2

לקציפת פטל
70 גרם מחית פטל
40 גרם סוכר
6 גרם אבקת אלבומין (להשיג בחנויות המתמחות)

  • מקציפים את כל החומרים עד לקבלת קרם אוורירי יציב לזילוף
  • מזלפים מעל המוס
    adler3

הערה: ניתן לקשט בנשיקות ורודות במקום קציפת הפטל

בתיאבון וחג שמח!

מודעות פרסומת

8 מחשבות על “פוסט אורח: קינוח בכוס – קרם פרש ופירות יער

  1. מהמממם … 💜💜💜

    אהבתי

  2. תודה לך מלכי
    מעורר תיאבון
    חג שמח

    אהבתי

  3. מלכי מדהימה כל פעם מחדש. לכמה כוסות זה מספיק? ואם אני רוצה לעשות את זה כעוגה זה תופס ?

    אהבתי

  4. שמרתי!
    קל ומושלם. תודה.

    אהבתי

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s