חנוכה הוא חג הניסים והנפלאות. והנס שלי הוא המשפחה המופלאה שצמחה לי פתאום.
מפה לשם יש לי בן זוג מהמם ושלושה ילדים נפלאים. מה עוד אפשר לבקש?
אתמול בערב חזרתי מהעבודה. היה כבר ערב וזמן להדליק נר שני של חנוכה. ומה יותר מתאים מאשר ללוות את הדלקת הנרות בסופגניות מתוקות וחמימות?
מיד ניגשתי למטבח ושלפתי את כל ארבעת הרכיבים הדרושים למתכון הפשוט והמשגע הזה… 🙂 את המתכון עצמו קיבלתי מחברתי הטובה והמוכשרת אפ לפני כמה שנים במסיבת החנוכה המסורתית שהיא עורכת מדי שנה. מאז בכל חנוכה אני מכין את הסופגניות לילדות (ועל הדרך זולל גם כמה…).
הכי כיף בסופגניות האלה זה שהן בגודל מושלם – קטנות ומהממות. מצד שני בדיוק בגלל זה אי אפשר להסתפק רק באחת!!!
סופגניות אשל של אפ
מצרכים:
175 גרם קמח תופח (חצי חבילה קטנה)
1 כף סוכר
1 ביצה
1 גביע אשל
שמן לטיגון עמוק
אבקת סוכר
הכנה:
מערבבים את 4 חומרי הבצק יחד.
בעזרת 2 כפות מורידים כדורי בצק לשמן הרותח ומחכים שהסופגניות יזהיבו משני הצדדים.
מוציאים לנייר סופג.
לפני ההגשה מפזרים מעל אבקת סוכר. ניתן להגיש עם קערת ריבה כדי לטבול בה את הסופגניות.
דצמבר 8, 2015 בשעה 12:14 pm
באהבה חברי האהוב והמוכשר שבעתיים
אהבתיאהבתי
דצמבר 8, 2015 בשעה 1:34 pm
באהבה חבר מוכשר שכמוך
אהבתיאהבתי
דצמבר 8, 2015 בשעה 1:34 pm
בטעות הגבתי פעמיים אותו דבר, יש לי בעית טכנולוגיה קשה
אהבתיאהבתי
דצמבר 8, 2015 בשעה 1:37 pm
אבל את מהממת אז זה בסדר 🙂
אהבתיאהבתי
דצמבר 9, 2015 בשעה 9:24 am
אפ? רון? איזה מצחיק להפגש פה במקרה… תודה לשניכם 🙂 נראה וקל מדי וטעים מדי מכדי לוותר.
אהבתיאהבתי
דצמבר 9, 2015 בשעה 9:26 am
נכון 🙂 שיהיה חג שמח!
אהבתיאהבתי
פינגבק: סופגניות כמו שמעולם לא הכרתם | אבא, בא לי